Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Pääsiäisherkkuja pöytään -kokkausilta



Tiedot

Paikka Canthia, opetuskeittiö, 4. kerros, luokat CA401 ja CA402 (Yliopistonranta 1 C, 70210 Kuopio)
Ajankohta 11.4.2022 klo 16:00 - 20:00
Tyyppi Ravitsemus
Vastaava Taru Lindholm
Osallistujia 7 / 14
Lisätietoja Pääsiäisherkkuja pöytään -kokkailuilta maanantaina 11.4. klo 16.00-20.00. Paikkana Canthia, 4. krs, Ca 401 (opetuskeittiö).

Pääsiäisteemaisessa kokkausillassa valmistamme yhdessä useita sesongin suolaisia ja makeita herkkuja. Saat käyttöösi illan reseptit sekä uusia ideoita ja vinkkejä omaan kevätkeittiöösi. Kurssi soveltuu kaikille keittotaidoista riippumatta. Illan ohjaa SYKETTÄ ravitsemusasiantuntija Taru Lindholm. Tervetuloa fiilistelemään pääsiäistä, kokkailemaan ja viihtymään yhdessä!

Illan menu:
- parsaa hollandaisekastikkeella
- maa-artisokkakeitto
- vihersalaatti passionkastikkeella
- pasta primavera
- (alkoholiton) ananas-limebooli
- pashapavlovat
- täytetyt pääsiäismunat

Sitova ilmoittautuminen liikuntakalenterin kautta 8.4.2022 mennessä. Jos sinulla on ruoka-aineallergioita tai erityisruokavalio, ilmoita niistä Tarulle (taru.lindholm@uef.fi) viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Mukaan mahtuu 14 nopeimmin ilmoittautunutta.

Osallistumismaksuna on raaka-aineiden kustannukset per henkilö (10 €). Maksuohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kurssin alkua.

Kurssi pidetään ravitsemustieteen yksikön opetuskeittiössä Canthialla. Opetuskeittiö sijaitsee Canthia-rakennuksessa (Yliopistonranta 1 C), 4. kerroksessa. Helpoiten pääset tulemalla sisään KYS:n puoleisesta E-ovesta. Luokat CA401 ja CA402 löytyvät käytävän päästä oikealta.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 72 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!